Koronarajoitukset jatkuvat

6.2.2021

Kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset on kielletty määräajaksi kuitenkin siten, että korkeintaan 10 henkilön yleisötilaisuuksien ja kokouksien järjestäminen sallitaan edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa noudattaen opetus- ja kulttuuriministeriön ja THL:n 21.9.2020 antamaa ohjetta. Korkeintaan 10 hengen tilaisuuksista tulisi järjestää vain ehdottoman välttämättömät, kuten lakisääteiset yhtiökokoukset ja yhdistysten kokoukset, ja näissäkin tulee hyödyntää etäyhteyksiä aina kun se on mahdollista. Talotoimikunnan ja vuokralaistoimikunnan kokoukset eivät kuulu näihin yllä mainittuihin lakisääteisiin kokouksiin.

Rajoitukset ovat voimassa 1.2. – 28.2.2021. Päätöksen rajoitusten jatkamisesta alueella teki 27.1.2021 Etelä-Suomen aluehallintovirasto.

Lisäksi, Hekan 30.11. asettamat rajoitukset ovat edelleen voimassa. Näin ollen esimerkiksi lenkkisaunat ovat peruttu ja asukastilat ovat suljettuina edelleen. Täten asukastiloissa ei saa pitää esimerkiksi talotoimikunnan tai vuokralaistoimikunnan hybridikokouksia tällä hetkellä. 

Etäkokousohjeita voi lukea täältä