Materiaalipankki

Täältä löydät erilaisia lomakkeita ja ohjeita. Mikäli et löydä tarvitsemaasi lomaketta tai ohjetta, otathan yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen hekalaiset@gmail.com, niin katsotaan voitaisiinko sellainen tänne lisätä.

PDF-muodossa olevien tiedostojen avaamiseen tarvitset ohjelman. Yksi sellainen  on Adobe Acrobat Reader, jonka voit ladata osoitteesta https://get.adobe.com/fi/reader/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Asukkaiden kokous ja sen jälkeiset toiminnot

Asukastoimikunta

Kohteen toimintamääräraha

Aluetoimikunta

Aluetoimikunta, toimintamääräraha

Talouden ja hallinnon valvonta

Palkkiot


Ohje koontilomakkeen käyttöön. Asukastoimikunnat / aluetoimikunnat merkitsevät pidetyt kokoukset ja samalla lomakkeella ilmoittavat Hekaan 30.4. mennessä, ne henkilöt, jotka on valittu asukkaiden kokouksissa palkkionsaajiksi. Tämä siksi jo tässä vaiheessa, että palkoissa työskentelevät ehtivät pyytämään puuttuvat verokortit palkkionsaajilta ajoissa.

Sama lomake palautetaan Hekaan uudelleen loppuvuodesta 2.10 mennessä, johon on merkitty lopulliset palkkion saajat. Kukin palkkionsaaja huolehtii itse oman henkilötietolomakkeen toimittamisesta Hekaan.

Asukastilojen avaimet

Avaimen katoamisesta aiheutuneista kustannuksista vastaa avaimen haltija, joten on todella tärkeää, että avaimia ei luovuteta toiselle ilman asianmukaista luovutus- tai vastaanottotodistusta.

Käytä alla olevia lomakkeita, kun luovutat Hekalta kuittaamasi avaimet kokonaan toiselle henkilölle.

Alla on mallilomakkeita, kun luovutat asukastilojen avaimen tilan varanneelle henkilölle varauksen ajaksi.

Säännöt ja ohjeet