VMY 2045 Isonpellontie 6

Isonpellontie 6

käsittää 77 huoneistoa, jotka vaihtelevat pienistä kaksioista isompiin neljän huoneen perheasuntoihin. 

Samassa asuinkorttelissa sijaitsee HASO Rantapuisto.

Kohde sijaitsee Vantaanjoen kulttuurimaisemassa, vanhan jokimaiseman ja kehätien välissä. Talon edustan ranta-alue on kunnostettu viihtyisäksi virkistysalueeksi grillipaikkoineen ja onkiaitureineen. Lähistöllä on useita uimarantoja, viljelypalstoja ja vertaansa vailla olevat ulkoilumaastot.

Rakennustavassa on erityisesti huomioitu Kehätien läheisyys. Tiiviit ikkunat ja rakenteet takaavat täydellisen hiljaisuuden asuntoihin. Rakennuksen ulkopinta, läpivärjätty betoni jäljittelee terrakotta- väritystä ja -tekstuuria.    

Jokaisessa huoneistossa on terassilaudoitettu ja lasitettu parveke. Lisäksi useimmilla parvekkeilla on huoneistokohtaiset irtaimistovarastot korvaten verkkokellarisäilytyksen. Parvekkeilta on rauhallinen näkymä Vantaanjoen rantapuistosta avautuville näkymille.

Talosaunat (3kpl) ja kerhohuone sijoittuvat ullakolle ja niistä avautuu vapaat näkymät jokilaaksoon. Ulkovälinesäilytys- ja yhteistilat sijaitsevat katutasossa tai erillisessä piharakennuksessa.

Asukaspysäköinti sijoittuu tiiviisti isonpellontien varteen, optimoituna porrashuoneiden läheisyyteen. Julkinen liikenne tarjoaa hyvät yhteydet ympäri pääkaupunkiseutua.