S-Business -kortti

Heka on sykysllä 2019 kilpailuttanut asukastoimikuntien ja aluetoimikuntien toimintamäärärahan käyttöön liittyvän maksukortin. Kilpailutuksen voitti siihen ainoan tajouksen antanut S-ryhmä S-Business -kortillaan.

Kortin mobiilisovelluksen avulla määrärahan käytön seuraaminen on helppoa. Mobiilisovelluksen kautta voi naputella tapahtumalle selitteen esim. “talkoot 14.5.” helpottamaan tilityksen laadintaa. Selitteen voi lisätä tapahtumalle jälkikäteenkin saman kalenterikuukauden aikana, niin tieto välittyy laskulle.

Heka kehottaa toimikuntia siirtymään kortin käyttöön heti alkuvuodesta 2020. Kortti tulee ottaa käyttöön 1.11. mennessä.

Toimikunnan tulee tehdä asiasta päätös kokouksessaan. Kokouksessa päätetään ja pöytäkirjaan kirjataan kuka kortista vastaa eli kenelle se myös luovutetaan. Lisäksi kokouksesssa päätetään ketkä muut 1-2 henkilöä saavat oikeuden mobiilisovelluksen käyttöön. Asukastoimikunnille kortteja tulee yksi ja aluetoimikunnille 1-2.


Alla ohjeita.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

S -business-kortin haltijan vaihtuminen

Julkaistu 18.01.2024

Kun S-Business-kortin haltija vaihtuu asukastoimikunnassa / aluetoimikunnassa, siitä tehdään päätös pöytäkirjaan ja täytetään kuittauslomake, joka palautetaan isännöitsijälle / isännöintipäällikölle tiimisähköpostin kautta.

Valmistuneessa kohteessa kokouksessa nimetään kortin haltija, joka sopii isännöitsijän kanssa, koska hän voi tulla noutamaan kortin Hekan toimistolta ja kuittaa sen siellä saaduksi.