S-Business -kortti

Heka on sykysllä 2019 kilpailuttanut talotoimikuntien ja vuokralaistoimikuntien toimintamäärärahan käyttöön liittyvän maksukortin. Kilpailutuksen voitti siihen ainoan tajouksen antanut S-ryhmä S-Business -kortillaan.

Kortin mobiilisovelluksen avulla määrärahan käytön seuraaminen on helppoa. Mobiilisovelluksen kautta voi naputella tapahtumalle selitteen esim. “talkoot 14.5.” helpottamaan tilityksen laadintaa. Selitteen voi lisätä tapahtumalle jälkikäteenkin saman kalenterikuukauden aikana, niin tieto välittyy laskulle.

Heka kehottaa toimikuntia siirtymään kortin käyttöön heti alkuvuodesta 2020. Kortti tulee ottaa käyttöön 1.11. mennessä.

Toimikunnan tulee tehdä asiasta päätös kokouksessaan. Kokouksessa päätetään ja pöytäkirjaan kirjataan kuka kortista vastaa eli kenelle se myös luovutetaan aluetoimistosta. Lisäksi kokouksesssa päätetään ketkä muut 1-2 henkilöä saavat oikeuden mobiilisovelluksen käyttöön. Talotoimikunnille kortteja tulee yksi ja vuokralaistoimikunille 1-2.

Pöytäkirja toimitetaan paperisena aluetoimiston asiakaspalveluun tai sähköpostitse osoitteella isannoitsijat.alue@hekaoy.fi. 

Alta löytyy Hekan tekemä ohje asiaan. 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.