Ilta alueyhtiön kanssa 2019

Vuonna 2019 ei järjestetty Ilta Hekan kanssa -tilaisuutta. Viime vuoden perusteella on katsottu järkevämmäksi pitää vuorovuosina alueelliset Ilta alueyhtiön kanssa -tilaisuudet ja Ilta Hekan kanssa -tilaisuus. 

Toimitusjohtajien päätöksen mukaisesti Ilta alueyhtiön kanssa -tilaisuuksiin pystyi osallistumaan vain yksi henkilö jokaisesta talotoimikunnasta/luottamushenkilö.

Tilaisuudet on nyt pidetty. Kaikissa tilaisuuksissa oli Hekan osuus, jossa toisessa asukastoiminnan koordinaattori antoi ohjeistuksia vd-toimintaan. Keskeisinä asioina oli pöytäkirjojen toimittaminen ja määrärahat. 

Pöytäkirjat ja läsnäololistat toimitetaan jatkossa omalle isännöitsijälle kaikissa yhtiöissä. Tässä on ollut erilaisia käytäntöjä ja Heka haluaa yhtenäistää tämän. 

Määrärahoissa on kolme keskeistä sääntöä: 

  • Määräraha on tarkoitettu talon asukkaiden käyttöön, ei esimerkiksi yhtiön henkilökunnan muistamista varten. 
  • Lahjakortit katsotaan saajan verotettavaksi tuloksi, niitä ei siis saa antaa 
  • Talotoimikunta ei saa toimia kerhotilojen vuokranantajana, toisin sanoen kerhotilasta tai kuntosalista ei saa periä käyttökorvausmaksua.

Toinen yhteinen osuus oli ympäristöasioiden ajankohtaiskatsaus, jonka pitivät Marika Nyyssönen ja Milla Heiskanen. Hekassa on viime vuonna onnistuttu loistavasti ympäristöasioissa.

Sekä ohjeet että ympäristöinfot on alla esityksinä.

Tämän lisäksi tilaisuuksissa oli mahdollisuus keskutella erilaisista asioista alueyhtiön henkilökunnan kanssa ja osassa oli myäs asukasaktiivien oma osuus. Tärkeää oli tutustua toisiimme.