Kalkkihiekantie 6ASUKASTOIMIKUNTA 2024-2026


 Puheenjohtaja, Michelle Innocenti 

Varapuheenjohtaja, Jutta Sandberg 

Asukastoimikunnan jäsen, Päivi Kokko 

Turvallisuushenkilö, Michelle InnocentKerhohuoneen ja työpajan avaimia voit tiedustella sähköpostitse kht6ttk@gmail.com Muistathan lukea kerhohuoneen säännöt varatessasi tilaa ja varmentamaan enakkoon halutun ajankohdan varaus mahdollisuuden! KERHOHUONEEN VARAUS

 Kerhohuone on varattavissa maanantaista torstaihin klo 9:00-21:00 sekä perjantaisin ja lauantaisin klo 9:00-22:00 välisenä aikana.

 Kerhohuoneen varausjärjestelmää hallinnoi Kalkkihiekantie 6:n asukastoimikunta. Kerhohuoneen varaus on tehtävä viimeistään viikkoa ennen varausajankohtaa. Varauksen voit tehdä ainoastaan sähköpostitse asukastoimikunnan ilmoittamaan osoitteeseen. 

Ilmoita varausta tehdessäsi päivä milloin haluaisit varata kerhohuoneen, nimesi, asuntosi numero sekä puhelinnumerosi. Kerhohuoneen avainten nouto ja palautus sovitaan tapauskohtaisesti. 

Asukas on vastuussa kerhohuoneen varauksesta ja siitä, että tiloissa käyttäydytään asiallisesti sekä omat jäljet siivotaan aina varauksen päätyttyä. Asukastoimikunnalla on oikeus ilmoittaa epäasiallisesta toiminnasta HEKA:lle ja siitä koituvista mahdollisista kuluista. Yt. Asukastoimikunta KHT6