1305 Teuvo Pakkalan tie 1

Talotoimikunnan jäsenet 1.1.2022 - 31.12.2023

Sami Auersalmi, puheenjohtaja, edustaja vuokralaistoimikunnassa
040 7252 097, sami@phyk.fi
Sari Hellberg, sihteeri/rahastonhoitaja
Antero Huttunen, varapuheenjohtaja
Aamino Hassan, jäsen
Ritva Ihalainen, jäsen
Katja Lehtonen, varajäsen
Eija Pantsar, varajäsen

Talotoimikunnan sähköposti
vmy1305pakkalantie@gmail.com

Teuvon tuvan varaukset

teuvontupa@gmail.com

Talosuojelu

Sami Auersalmi

Kohteen valvoja

Sami Auersalmi

Kohteen asukkaiden edustaja keittiöiden peruskorjauksessa

Sami Auersalmi

Teuvontupa:

Teuvon tupa on Teuvo Pakkalan tie 13 E takana sijaitseva asukastila. Talotoimikunta vastaa tilan käytöstä.

Teuvon tupa on kohteen asukkaiden varattavissa ilmaiseksi perhejuhliin tai vastaaviin tilaisuuksiin.  Tällaisia varauksia voi tehdä talotoimikunnan jäsenten kautta sähköpostilla teuvontupa@gmail.com.

Tilaa voi varata viikonloppuisin, arkisin siellä on kerhoja ja muuta toimintaa. Juhlapyhinä kuten vappu, juhannus, joulu ja uusi vuosi tilaa ei anneta yksityiseen käyttöön, vaan se on mahdollisesti yhteisessä käytössä. Poikkeuksen joulu, jolloin tila on kokonaan suljettu.

Tilaa on mahdollista varata ilmaiseksi myös muiden Hekan lännen alueen asukkaiden tai oman kohteen asukkaiden muihin kuin perhejuhliin. Tällöin asiasta päätetään tapauskohtaisesti. Nämäkin varaukset hoidetaan sähköpostilla osoitteeseen teuvontupa@gmail.com

Viestissä tulee selvitä varauksen aika, vastuuhenkilö, yhteystiedot (puhelinnumero ja osoite) sekä tapahtuman tarkoitus.

Paikalla tulee olla aina vähintään yksi täysi-ikäinen asukas.

Tilassa tulee noudattaa annettuja ohjeita.

Tilassa on astioita n. 40 hengelle.

Linkin takaa löydät alustavan tilavarausten tilanteen. Se ei ole aina ajantasainen, mutta ottamalla yhteyttä talotoimikunnan jäseniin, saat varmuuden.

Kalenteri

Pesutupa ja mattopesula

Pesutupa sijaitsee osoitteessa Teuvo Pakkalan tie 9. Vuorot varataan sähköisesti joko internetin kautta osoitteeessa www.vuoronvaraus.fi tai pesutuvassa sijaitsevalla laitteella. Käyttö on maksutonta.

Mattopesula sijaitsee talopesulan yhteydessä. Mattopesula on koko Lännen toimiston alueen asukkaiden varattavissa aluetoimistosta. Varaus maksaa 20 € kerta.