1305 Teuvo Pakkalan tie 1

Asukastoimikunnan jäsenet 1.1.2024 - 31.12.2025

Sami Auersalmi, puheenjohtaja, edustaja aluetoimikunnassa
040 7252 097, sami@phyk.fi
Eija Pantsar, sihteeri
Antero Huttunen, varapuheenjohtaja
Ritva Ihalainen, rahastonhoitaja
Saiida Mohamud, jäsen
Sari Hellberg, varajäsen
Asukastoimikunnan sähköposti
vmy1305pakkalantie@gmail.com

Teuvon tuvan varaukset

teuvontupa@gmail.com

Talosuojelu

Antero Huttunen

Kohteen valvoja

Sami Auersalmi

Kohteen asukkaiden edustaja keittiöiden peruskorjauksessa

Sami Auersalmi

Teuvontupa:

Teuvon tupa on Teuvo Pakkalan tie 13 E takana sijaitseva asukastila. Asukastoimikunta vastaa tilan käytöstä.

Teuvon tupa on varattavissa ilmaiseksi kohteen asukkaiden ja muiden Hekan lännen alueen asukkaiden perhejuhliin tai vastaaviin tilaisuuksiin. Varaukset tehdään sähköpostitse osoitteeseen teuvontupa@gmail.com. Kohteen asukkaat ovat etusijalla ja kohteen ulkopuolisille Hekan lännen asukkaille varaukset vahvistetaan vasta kolme kuukautta ennen tapahtumaa. Varaukset kannattaa tehdä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Tilaa voi varata viikonloppuisin, arkisin siellä on kerhoja ja muuta toimintaa. Tila varataan pääsääntöisesti koko viikonlopuksi yhdelle käyttäjälle ja sitä ei varata arkisin (poikkeuksen tekee hautajaiset, jos tila on vapaana). Juhlapyhinä kuten vappu, juhannus, joulu ja uusi vuosi tilaa ei anneta yksityiseen käyttöön, vaan se on mahdollisesti yhteisessä käytössä. Poikkeuksena joulu, jolloin tila on kokonaan suljettu. Tilaa ei anneta käyttöön uskonnollisiin tilaisuuksiin lukuun ottamatta ristiäisiä, rippijuhlia, häitä ja hautajaisia. Tilassa ei voi yöpyä.

Viestissä tulee selvitä varauksen aika, vastuuhenkilö, yhteystiedot (puhelinnumero ja osoite) sekä tapahtuman tarkoitus.

Paikalla tulee olla aina vähintään yksi Hekan täysi-ikäinen asukas.

Tilassa tulee noudattaa annettuja ohjeita.

Tilassa on astioita ja istumapaikkoja n. 40 hengelle. Keittiössä on kahden pannun Moccamaster kahvikeitin, uuni/liesiyhdistelmä, mikroaaltouuni, vedenkeitin, iso jääkaappi, astianpesukone, leivänpaahdin ja ruuanvalmistusvälineitä. Lisäksi tilassa on 60” tv, pakastin, lämpölevy, kylmälevyjä sekä lasten leikkipaikka. Lautapelejä ja pihapelejä saa sovittaessa käyttöön tilaisuuksissa. Pihalla Teuvon tuvan edustalla on mahdollista grillata kaasugrillillä tai muurikalla, johon löytyy myös paellapannu. Suositeltavana grillauspaikkana on Teuvon tuvan edessä asfaltilla nurmialueen reunassa, jotta savu- ja hajuhaitta ei kulkeudu asuntoihin.

Mikäli asukastilaa tarvitaan esim. kerhotoiminnan tapaiseen käyttöön säännöllisesti, ottakaa yhteyttä asukastoimikunnan jäseniin.

Asukastilan käyttöaika määräytyy sopimuksen mukaan.

Osoitteessa hekalaiset.fi /alueet/lansi/alueet/haaga/kohteet/1305-teuvo-pakkalan-tie-1/ on viitteellinen kalenteri. Varaus on kuitenkin aina voimassa vasta sitten kun se on vahvistettu. Avainten haku sovitaan vahvistuksen yhteydessä. Avaimen saa kuittausta vastaan.

  • Tilan ja avaimen palautuksen jälkeen tilan kunto tarkistetaan. Asukastila pitää luovuttaa takaisin siinä kunnossa, kun käyttäjä on sen käyttöönsä saanut. Huonekalut ja tavarat palautetaan paikoilleen. Mahdollisista vahingoista on ilmoitettava välittömästi asian luonteesta riippuen asianomaiselle taholle. (esim. tulipalosta hätänumeroon 112, vesivuodosta tai viemäritukoksesta yhtiöön toimistoaikana numeroon 09 5767 3000 ja toimiston aukioloajan ulkopuolella numeroon 09 5767 3100, astioiden tai huonekalujen rikkoontumisesta asukastoimikunnalle, riittää avaimien palautuksen yhteydessä).
  • Kukaan ei saa käyttäytymisellään tai muulla tavoin tarpeettomasti häiritä muita.
  • Tila on siivottava siivouskomerossa olevilla välineillä. Roskat on vietävä pois. Mikäli tilaa ei ole siivottu, voidaan tilan käyttöä jatkossa rajoittaa.
  • Tupakointi on kielletty Hekan järjestysääntöjen mukaisesti tontin alueella. Teuvon tuvan edessä oleva nurmialue ei kuulu tonttiin, joten siinä voi tupakoida. Huomioikaa kuitenkin tupakantumpit roskikseen ja huomioikaa muut alueella olevat.
  • Sääntöjen rikkomisesta seuraa käyttöoikeuden menetys.
  • Palvelemme vain suomen kielellä.
  • Varaukset kannattaa tehdä useita viikkoja ennen tilaisuutta, sillä varaukset hoidetaan talkoovoimin ja useimmiten esim. seuraavalle tai sitä seuraavalle viikonlopulle varaus ei onnistu, koska kaikilla on jo henkilökohtaisia suunnitelmia.

Kalenteri

Pesutupa ja mattopesula

Pesutupa sijaitsee osoitteessa Teuvo Pakkalan tie 9. Vuorot varataan sähköisesti joko internetin kautta osoitteeessa www.vuoronvaraus.fi tai pesutuvassa sijaitsevalla laitteella. Käyttö on maksutonta.

Mattopesula sijaitsee talopesulan yhteydessä. Mattopesula on koko Lännen toimiston alueen asukkaiden varattavissa aluetoimistosta. Varaus maksaa 20 € kerta.

Pöytäkirjat ja muut liitteet