Seminaareihin tullut muutoksia ja tarkennuksia

11.7.2021

Vuokralaiset ry:n Vuokralaispäivät 2021 järjetetään 20.-21.8.2021. Vuokralaispäivät pidetään ennakkotiedoista poiketen M/S Silja Europalla. Kyseeessä on ns. kelluntaristeily, jolloin ei mennä maihin Tallinnassa. Näin tästä ei tule karanteenia.

Ilmoittautuminen 16.7. mennessä. Riian matkalle ilmoittautuneiden tulee tehdä uusi ilmoittautuminen.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen osoitteessa https://www.vuokralaiset.fi/vuokralaiset-ry/vuokralaispaivat/

Ohelma ladattavissa alta,

Asukasliiton valtakunnallinen asumisalan seminaari pidetään 25.-26.9.2021. Paikkana on Original Sokos Hotel Seurahuone, Kotka 

Ilmoittautuminen 31.8. mennessä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen osoitteessa http://www.asukasliitto.fi/ajankohtaista/seminaarit/

Ohelma ladattavissa alta,

Näiden kahden seminaarin kulut maksetaan sen toimikunnan määrärahoista, kuka päätöksen lähdöstä tekee. Eli ensisijaisesti vuokralaistoimikunnan määrärahasta tai jos talotoimikunta haluaa lähettää enemmän osallistujia kuin vuokralaistoimikunta päättää, niin silloin kulut menevät talotoimikunnan määrärahasta. Tällöin on kuitenkin huomioitava asukaskokouksen päätökset tämän vuoden määrärahan käytöstä. On siis tärkeää ensin sopia toimikunnan kesken lähtijöistä ja vasta sitten ilmoittautua.

Kaikille Hekalaisille tarkoitetty Hyyryläispäivä järjestetään la 2.10. hybriditilaisuutena. 

Tilaisuus etänä on avoin kaikille. Kuitenkin rekisteröityminen vaaditaan.  

Tilaisuus Koskenrannassa on suunnattu Hekan asukasaktiiveille, talosuojeluhenkilöille, aluetoimistojen ja pääkonttorin henkilökunnille sekä hallituksen jäsenille. Tilaisuuteen voi osallistua joko paikan päällä tai etänä internetin välityksellä.  

Tilaisuudessa on käytössä Viestiseinä®. Siihen voi laittaa paikan päällä kysymyksiä yms. puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.  Etänä tilaisuuteen osallistuvilla on käytössään ProspectumLive alusta, jossa voi laittaa viestejä samaan viestiseinään. Alusta ei vaadi muuta kuin linkin klikkausta. Teamsin tai puhelimen kautta voi olla myös äänellä yhteydessä. 

Ilmoittautuminen 17.9. mennessä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen osoitteessa https://www.hekalaiset.fi/tapahtumat/hyyrylaispaiva/

Ohelma ladattavissa alta,