Hyyryläispäivä 1.10.2022, Koskenranta hybridinä

Vuokralaisneuvottelukunta järjestää lauantaina 1.10.2022 hybriditilaisuutena Koskenrannassa järjestyksessään kymmenennen Hyyryläispäivän.

Tilaisuus Koskenrannassa on suunnattu lähinnä Hekan asukasaktiiveille, talosuojeluhenkilöille, aluetoimistojen ja pääkonttorin henkilökunnille sekä hallituksen jäsenille. Tilaisuuteen voi osallistua joko paikan päällä tai etänä internetin välityksellä. 

Tilaisuus etänä on avoin kaikille. Kuitenkin rekisteröityminen vaaditaan. 

Tilaisuudessa on käytössä Viestiseinä®. Siihen voi laittaa  kysymyksiä yms. puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.  

Etänä tilaisuuteen osallistuvilla on käytössään ProspectumLive alusta, jossa voi laittaa viestejä samaan viestiseinään. Alusta ei vaadi muuta kuin linkin klikkausta. Teamsin kautta voi olla myös äänellä yhteydessä tilaisuuteen. 

Tänä vuonna Hyyryläispäivää on suunnittelemassa ja toteuttamassa neljätoista asukasaktiivia: Sami Auersalmi (Haaga), Tiina Backström, Kontula, Hans Duncker (Vuosaari),  Marko Ekqvist (Malminkartano) Sebastian Franckenhaeuser (Siilitie), Taina Paro (Kumpula), Raija Manninen (Siilitie),  Auli Rantanen (Vesala),  Pirjo Salo (Vesala), Kati Sjöblom (Roihuvuori), Christina Stigell (Puotila), Hannu Töyri (Suutarila), Anne Vartio (Kumpula) ja Anne Vuori (Maunula).

Tilaisuutta koskevat kysymykset ja kommentit voi lähettää sähköpostilla vnk.hyyrylaispaiva@gmail.com

Ilmoittautuminen Hyyryläispäivään lauantaina 1.10.2022

Hyyryläispäivän kulut maksetaan keskitetysti Hekan tälle tapahtumalle maksamalla määrärahalla. Mukaan mahtuu paikan päälle 400 osallistujaa.

Lomakkeella kysytään myös osallistutko tapahtumaan paikan päällä vai etänä.

Ilmoittautumisia pyydetään tekemään alla olevan linkin kautta perjantaina 23.9.2022 mennessä.Ilmoittautuminen on sitova, lue peruutusehto.

Ilmoittautumisesta tulee vahvistusviesti lomakkeella annettuun sähköpostiin. Jos tällaista ei tule, tarkista roskapostikansio ja tee ilmoittautuminen tarvittaessa uudelleen. 

Sähköpostiosoite on siis pakollinen. Jos sinulla ei ole sähköpostia, tee sellainen esim. ilmaisen gmailin kautta ennen ilmoittautumista.

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä perjantaihin 23.9. mennessä ensisijaisesti ilmoittautumislomakkeen kautta vahvistussähköpostiviestissä olevan linkin kautta. Jos tämä ei onnistu, peruutuksen voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen vnk.hyyrylaispaiva@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 0407252097.

Pe 23.9 jälkeen peruutus tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen vnk.hyyrylaispaiva@gmail.com. Ilman pätevää syytä  pe 23.9. jälkeen peruuttaneilta tai henkilöiltä jotka eivät saava paikalle, ketkä eivät ole ilmoittaneet vähintään kolmea päivää ennen tilaisuutta korvaavan henkilön nimeä,  laskutetaan Hekan kautta tilaisuuden hinta n. 140 €.