Hyyryläispäivä 5.10.2019, Koskenranta

Vuokralaisneuvottelukunta järjestää lauantaina 5.10.2019 Koskenrannassa järjestyksessään kahdeksannen Hyyryläispäivän.

Tilaisuudessa keskitytään ajankohtaisiin asioihin niin yhtiön kuin vuokralaisdemokratian parissa toimivienkin näkökulmasta.

Tilaisuus oli suunnattu vd-toimielinten jäsenille, kiinteistö- ja alueyhtiöiden hallitusten ja yhteistyöelinten jäsenille ja varajäsenille, valvojille, talosuojeluhenkilöille sekä alueyhtiöiden ja kiinteistöyhtiön henkilökunnalle.

Erityisen hieno asia viime vuosilta on se, että osallistujina oli myös useita alueyhtiöiden hallitusten jäseniä sekä alueyhtiöiden henkilökuntaa aktiivisten asukkaiden ja asukkaiden edustajien lisäksi, myös alueyhtiöiden toimitusjohtajat olivat paikalla laajasti.

Tapahtumapaikkana on tänä vuonna Koskenranta, joka sijaitsee Helsingin Vanhankaupunginkosken rannalla osoitteessa Katariina Saksilaisen katu 9. Tilana on Wirtaamo juhlasali. Koskenrantaan on hyvät kulkuyhteydet julkisilla ja pysäköintitilaakin löytyy vierestä. 

Tänä vuonna Hyyryläispäivää on suunnittelemassa ja toteuttamassa 13 asukasaktiivia: Sami Auersalmi (Haaga), Tommy Dahlström (Kantakaupunki), Hans Duncker (Vuosaari), Sebastian Franckenhaeuser (Siilitie), Ari Luukinen (Malminkartano), Raija Manninen (Siilitie),  Auli Rantanen (Kontula), Markku Saarinen (Malmi), Pirjo Salo (Kontula), Christina Stigell (Puotila), Susanna Svartsjö (Vallila),  Anne Vartio (Kumpula) ja Anne Vuori (Maunula).

Tilaisuutta koskevat kysymykset ja kommentit voi lähettää sähköpostilla vnk.hyyrylaispaiva@gmail.com

Ilmoittautuminen Hyyryläispäivään 5.10.2019

Hyyryläispäivän kulut maksetaan keskitetysti vuokralaisneuvottelukunnan määrärahoista. Mukaan mahtuu 600 osallistujaa.

Ilmoittautumisia pyydetään tekemään alla olevan linkin kautta 20.9.2019 mennessä.Ilmoittautuminen on sitova, lue peruutusehto.

Ilmoittautumisesta tulee vahvistusviesti lomakkeella annettuun sähköpostiin. Jos tällaista ei tule, tee ilmoittautuminen uudelleen. 

Sähköpostiosoite on siis pakollinen. Jos sinulla ei ole sähköpostia, tee sellainen esim. ilmaisen gmailin kautta ennen ilmoittautumista tai pyydä ystävääsi, jolla on sähköposti, ilmoittamaan sinut. Pyydä tällöin ystävääsi toimittamaan sähköpostiin tuleen viestit sinulle. Jos teet monen henkilön ilmoittutumisen kerralla, tee jokaiselle oma ilmoittautuminen.

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä 20.9. mennessä ensisijaisesti ilmoittautumislomakkeen kautta vahvistussähköpostiviestissä olevan koodin avulla. Jos tämä ei onnistu, peruutuksen voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen vnk.hyyrylaispaiva@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 0407252097.

20.9 jälkeen peruutus tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen vnk.hyyrylaispaiva@gmail.com. Ilman pätevää syytä 20.9. jälkeen peruuttaneilta tai henkilöiltä jotka eivät saava paikalle, ketkä eivät ole ilmoittaneet vähintään kolmea päivää ennen tilaisuutta korvaavan henkilön nimeä,  laskutetaan Hekan kautta tilaisuuden hinta n. 140 €.

Ilmoittautumislomake