Hyyryläispäivä 2.10.2021, Koskenranta hybridinä

Vuokralaisneuvottelukunta järkestää lauantaina 2.10.2021 hybriditilaisuutena Koskenrannassa järjestyksessään yhdeksännen Hyyryläispäivän.

Tilaisuus Koskenrannassa on suunnattu Hekan asukasaktiiveille, talosuojeluhenkilöille, aluetoimistojen ja pääkonttorin henkilökunnille sekä hallituksen jäsenille. Tilaisuuteen voi osallistua joko paikan päällä tai etänä internetin välityksellä. 

Tilaisuus etänä on avoin kaikille. Kuitenkin rekisteröityminen vaaditaan. 

Tilaisuudessa on käytössä Viestiseinä®. Siihen voi laittaa paikan päällä kysymyksiä yms. puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.  

Etänä tilaisuuteen osallistuvilla on käytössään ProspectumLive alusta, jossa voi laittaa viestejä samaan viestiseinään. Alusta ei vaadi muuta kuin linkin klikkausta. Teamsin tai puhelimen kautta voi olla myös äänellä yhteydessä. 

Tänä vuonna Hyyryläispäivää on suunnittelemassa ja toteuttamassa yhdeksän asukasaktiivia: Sami Auersalmi (Haaga),  Hans Duncker (Vuosaari), Raija Manninen (Siilitie),  Auli Rantanen (Kontula),  Pirjo Salo (Kontula), Christina Stigell (Puotila), Susanna Svartsjö (asiantuntija),  Anne Vartio (Kumpula) ja Anne Vuori (Maunula).

Tilaisuutta koskevat kysymykset ja kommentit voi lähettää sähköpostilla vnk.hyyrylaispaiva@gmail.com

Ilmoittautuminen Hyyryläispäivään 2.10.2021

Hyyryläispäivän kulut maksetaan keskitetysti Hekan tälle tapahtumalle maksmalla määrärahalla. Mukaan mahtuu 600 osallistujaa.

Lomakkeella kysytään myö osallistutko tapahtumaan paikan päällä vai etänä.

Ilmoittautumisia pyydetään tekemään alla olevan linkin kautta 17.9.2021 mennessä.Ilmoittautuminen on sitova, lue peruutusehto.

Ilmoittautumisesta tulee vahvistusviesti lomakkeella annettuun sähköpostiin. Jos tällaista ei tule, tarkista roskapostikansio ja tee ilmoittautuminen tarvittaessa uudelleen. 

Sähköpostiosoite on siis pakollinen. Jos sinulla ei ole sähköpostia, tee sellainen esim. ilmaisen gmailin kautta ennen ilmoittautumista tai pyydä ystävääsi, jolla on sähköposti, ilmoittamaan sinut. Pyydä tällöin ystävääsi toimittamaan sähköpostiin tuleen viestit sinulle. Jos teet monen henkilön ilmoittutumisen kerralla, tee jokaiselle oma ilmoittautuminen.

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä 17.9. mennessä ensisijaisesti ilmoittautumislomakkeen kautta vahvistussähköpostiviestissä olevan linkin kautta. Jos tämä ei onnistu, peruutuksen voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen vnk.hyyrylaispaiva@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 0407252097.

17.9 jälkeen peruutus tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen vnk.hyyrylaispaiva@gmail.com. Ilman pätevää syytä 17.9. jälkeen peruuttaneilta tai henkilöiltä jotka eivät saava paikalle, ketkä eivät ole ilmoittaneet vähintään kolmea päivää ennen tilaisuutta korvaavan henkilön nimeä,  laskutetaan Hekan kautta tilaisuuden hinta n. 140 €.