Hekan hallitus ja Heka-yte kookontuivat

15.6.2020

Hekan hallitus kokoontui 27.5.2020 vuoden viidenteen kokoukseensa. Hallituksen puheenjohtajana toimi ensimmäistä kertaa Jasmin Hamid ja uutena asukkaiden valitsema jäsenenä aloitti Sebastian Franckenhaeuser. Heti kokouksen alussa asukkaat joutuivat pettymään uuden puheenjohtajan esitykseen, jolla katkaistiin vakiintuneeksi käytännöksi muodostunut tapa, että asukkaiden valitsema edustaja toimii varapuheenjohtajana - näin on ollut aivan Hekan hallituksen alusta lähtien. Tällä kertaa puheenjohtajan esittämänä varapuheenjohtajaksi valittiin poliittisena valintana Jorma Bergholm. Asukkaiden vlitsemat jäsenet Franckenhaeuser ja Anne Vuori  jättivät asiasta eriävän mielipiteen.

Kokouksessa oli käsitelty lisäksi mm. alustavaa PTS ja rahoitussuunnitelmaa sekä valittiin kiinteistösähkön toimittajaksi Helen. Päätöstiedote kokouksesta on luettavissa alta.

Heka-yte kokoontui 11.6. vuoden neljänteen kokoukseensa. Kokouksessa oli käsitelty mm. Hekan lainoja 2019, koronatilannetta, vuoden 2021 talousarvioon liittyviin kyselyihin talotoimikunnille ja monia muitakin asioita. Muistio on luettavissa alta.