Ilta Hekan kanssa to 22.3.2018, Hotelli Presidentti

Vuokralaisneuvottelukunta järjestää torstaina 22.3.2018 Ilta Hekan kanssa -tilaisuuden.

 

Paikkana on SOKOS Hotelli Presidentin auditorio, Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki. Aloitamme kahveilla klo 17.00 ja itse tilaisuus pidetään klo 17.25 - 20.30.

 

Tilaisuus on suunnattu vd-toimielinten jäsenille, kiinteistö- ja alueyhtiöiden hallitusten ja yhteistyöelinten jäsenille ja varajäsenille, valvojille, talosuojeluhenkilöille sekä alueyhtiöiden ja kiinteistöyhtiön henkilökunnalle.

Mukaan mahtuu 350 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Tilaisuudessa käydään läpi vuokranmääritystä uudessa vuokrantasausmallissa sekä sitä millaisia tulosteita jatkossa saadaan Liäksi kuulemme asukastyytyväisyystutkimuksen tulokset sekä kuullaan asiaa Hekan tämän vuoden teemasta, jätehuollosta. Lisäksi päästään kyselemään Hekalta. Tarkempi ohjelman voi katsoa alta.

Tilaisuuteen ilmoittaudutaan alla olevan lomakkeen kautta 14.3. mennessä.

Tilaisuus maksetaan vuokralaisneuvottelukunnan toimintamäärärahasta.

Mikäli et pääse paikalle, toivomme sinun peruvan osallistumisen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa osoitteeseen vnk.helsinki@gmail.com. Näin emme maksa turhasta.

Ilmoittautuminen Ilta Hekan kanssa -tilaisuuteen torstaina 22.3.2018 Hotelli Presidentissä


Huomioithan, että ilmoittauminen on sitova ja toivomme sinun tekevän mahdollisen peruutuksen osallistumisesta mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.