Hyyryläispäivä 7.10.2017, Finlandia-talo

Vuokralaisneuvottelukunta järjestää lauantaina 7.10.2017 Finlandia-talossa järjestyksessään kuudennen Hyyryläispäivän.
 

Tilaisuudessa keskitytään ajankohtaisiin asioihin niin yhtiön kuin vuokralaisdemokratian parissa toimivienkin näkökulmasta.


Hyyryläispäivä on suunnattu talotoimikuntien jäsenille (luottamushenkilöille) sekä alueyhtiöiden hallitusten ja niiden valiokuntien (työmaatoimikuntien) jäsenille ja varajäsenille, valvojille, talosuojeluhenkilöille sekä henkilökunnalle.

Aikaisempana vuosina saatujen palautteiden perusteella voidaan todeta, että Hyyryläispäivälle on aito tarve niin ajankohtaisista, juuri meitä hekalaisia koskevista asioista tiedottamiseen kuin vuorovaikutuksen lisäämiseen eri alueiden toimijoiden kesken.

Erityisen hieno asia viime vuosilta oli se, että osallistujina oli myös useita alueyhtiöiden hallitusten jäseniä sekä alueyhtiöiden henkilökuntaa aktiivisten asukkaiden ja asukkaiden edustajien lisäksi, myös alueyhtiöiden toimitusjohtajat olivat paikalla laajasti.

Tänä vuonna Hyyryläispäivää on suunnittelemassa ja toteuttamassa 15 asukasaktiivia: Sami Auersalmi (Haaga), Hans Duncker (Heka-Vuosaari), Ari Luukinen (Malminkartano), Raija Manninen (Siilitie), Tarja Merivirta (Roihuvuori), Pirjo Mohamed (Kontula), Marko Nyqvist (Pikku Huopalahti), Auli Rantanen (Kontula), Markku Saarinen (Malmi), Valtteri Seppälä (Malminkartano), Christina Stigell (Puotila), Susanna Svartsjö (Vallila),  Anne Vartio (Kumpula) Marja-Leena Wulff (Puotila) ja Irene Zharkevich (Kumpula).

Tilaisuutta koskevat kysymykset ja kommentit voi lähettää sähköpostilla vnk.hyyrylaispaiva@gmail.com