Tullaan tutuiksi!

14.6.2016


Tällä palstalla asukkaat voivat kertoa itsestään! Eli kuka tahansa Hekalainen voi kertoa hiukan itsestään tai asuuinalueestaan tai haastaa kaverinsa esittäytymään!

Hei kaikille!

Minä olen Raija Manninen, innokas ja aktiivinen eläkeläinen. Tykkään asua Hekan asunnossa. Nuorena likkana muutin (jo 51 vuotta sitten!), joten monta eri kotia ja tosi monta vuotta onkin stadilla asuessa vierähtänyt!

Kotini sijaitsee nykyään idässä Siilitiellä, josta on hyvät yhteydet moneen suuntaan. Se on avara ja kaunis alue, jossa on luonto ihanan lähellä ja metrolla pääsee käytännössä kaikkialle mihin pitääkin.

Meillä tapahtuu talossa! Sillä juuri tällä hetkellä on menossa  v a l t a v a peruskorjaus asuintalonialueella ja reilun kuukauden kuluttua on minullakin evakkoon lähtö. Hiukan jännittää, mutta uskon että kaikki menee hyvin. Itse prosessi Hekalla on kuulemma hyvin hallussa sillä vuositasolla satoja ihmisiä pääsee siitä nauttimaan. Tai miten sen kukakin nyt sitten ottaa.

Tuumataan sitten vuoden kuluttua asuinalueen ilmeen kirkastusta ja pihojen laittoa entiseen kehuttuun kauneuteen.Piha-alue on täällä tärkeä naapuri tapaamisiin ja erityisesti kesän aikana vietetään paljon aikaa pihagrillillä ja kahvitellaan pihalla.

Koska olen paljon mukana eri VD porukoissa niin vapaa-aikani kesällä käyn paljon mökillä ja yritän myös huilailla, minulla on sairas veli, jota myös käyn usein hoivailemassa.

Minusta on ja olisi kiva tutustua teihin muihin asukkaisiin, joten haastan teidät kaikki mukaan tälle palstalle esittäytymään. Jos ei kukan tartu tähän porkkanaan, sitten kokeillaan kepillä seuraavaksi esittäytymään patistaa monitaitaja ja monessa mukana olevan Auli Rantanen!